Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

Nieuwjaarswedstrijd OVV

De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

Jubileum boek OVV 100 jaar

• Op zaterdag 30 oktober moest O.V.V. op het eigen sportpark aantreden tegen het Schiedamse KETHEL SPALAND. O.V.V. was zeer efficiënt deze wedstrijd. Kansen die zich voordeden werden benut en het elftal ontwikkelt zich als een hecht collectief.  De eerste helft werd het balbezit gegund aan de Schiedamse opponent, die in de beginfase zeker kansen krijgen de score te openen. O.V.V. doelman Linber v/d Horst moet in deze fase een aantal keren handelend optreden om  een doelpunt te voorkomen en ook de O.V.V.  verdediging moet alle zeilen bijzetten. Het doelpunt valt echter aan de andere kant. Yoerie Bak profiteert optimaal  van een miscommunicatie binnen de Schiedamse verdediging en laat na een klein kwartier de 1 – 0  aantekenen. Kethel Spaland probeert hierna het veelvuldig balbezit om te zetten in doelkansen, maar O.V.V. blijft  vrij eenvoudig overeind. 10 minuten voor het rustsignaal valt dan toch de gelijkmaker . Een prachtig opgezette aanval wordt door de Schiedammers mooi binnen geschoten.  1 – 1  Kethel Spaland wil doordrukken, maar onnauwkeurigheid aan de bal wordt de ploeg fataal. In de 45e minuut is het Rowan Bronwasser die een perfecte counter doeltreffend afrond. 2 – 1 Na de rust is O.V.V. de Schiedammers de baas. Kethel Spaland wil de gelijkmaker forceren, maar het elftal is in haar  drang naar voren veel te slordig en te gehaast en geeft hierdoor veel ruimte weg. O.V.V.  profiteert hiervan. In de 60e minuut lobt Tom Sollie slim de bal over de keeper heen. 3 – 1. De Schiedammers zijn het na de derde treffer van O.V.V. helemaal kwijt en druipen gedesillusioneerd af als Yoeri Bak 10 minuten voor het einde met een geplaatst schot zijn tweede treffer van deze middag  binnen knalt. 4 – 1. Een mooie en verdiende overwinning!!  Volgende week wederom een zware tegenstander als O.V.V. op bezoek gaat in Zuidland tegen de plaatselijke trots. Zaterdag 6 november Zuidland  - O.V.V. Sportcomplex “Groot Nibbeland” Kerkweg 84 Zuidland, aanvang 14.30 uur.