Nieuwjaarswedstrijd OVV

De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

Jubileum boek OVV 100 jaar

• O.V.V.  -  RIJNMOND HOOGVLIET SPORT  0  -  5

Op zaterdag 25 september moest O.V.V. op het eigen sportpark aantreden tegen RHS uit Rotterdam-Hoogvliet. Vanaf de eerste minuut nam RHS het initiatief en drukte O.V.V. achteruit. Het was wachten op een doelpunt van RHS. Die kwam er ook na een kwartier spelen. Een voorzet vanaf links kon vrij worden ingekopt achter doelman Linber v/d Horst. 0 – 1. De 0 -2 werd door O.V.V. zelf voorbereid.  Een foute breedtepass in de verdediging van O.V.V. werd opgepikt door RHS en simpel binnen geschoten. Direct na rust werd het 0 – 3. O.V.V. probeerde hier nog iets tegenover te stellen, maar mist voorin de kwaliteit het de tegenstander echt moeilijk te maken. Het enige hoogtepuntje voor O.V.V. was een kopbal van  Alexander Wagner die knap gepareerd werd door de RHS doelman en een ziedend schot van Jules Kroef. RHS ging vrolijk verder met doelpunten maken. Na 70 minuten werd het 0 – 4 en het slotakkoord was een mooi doelpunt uit een prachtige aanval 0 – 5. Volgende week hopelijk een beter resultaat als er uit moet worden gevoetbald in MAASLAND tegen MVV’27. Zaterdag 2 oktober MVV’27  -  O.V.V.  aanvang 14.30 Sport en Recreatie Park “De Commandeur” Doelpad 2 Maasland.