Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

Nieuwjaarswedstrijd OVV

De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

Jubileum boek OVV 100 jaar

• Op zaterdag 2 oktober moest O.V.V. aantreden in Maasland op Sportpark “De Commandeur” tegen de plaatselijke trots MVV’27. In de stromende regen werkten beide ploegen hard, maar echt hoogstaand werd het nooit. In de eerste helft een licht overwicht voor de thuisploeg, maar echt gevaarlijk werd MVV’27  niet. Na een half uur spelen lijkt MVV’27 het net te laten bollen, maar keeper Linber v/d Horst toont zijn uitzonderlijke kwaliteiten na een prachtige kopbal richting kruising. O.V.V. komt er in de eerste helft sporadisch uit, maar mist de overtuiging en aan de eindpass ontbreekt de precisie. In de tweede helft komt MVV’27 met geluk op voorsprong. Door een van richting verandert schot is Linber kansloos. 1 – 0 . Lang kan de thuis club niet van de voorsprong genieten want  O.V.V. maakt snel de gelijkmaker; Chris de Loor stuurt via een mooie crossbal Yoeri Bak weg, die met een lob de Maaslandse keeper kansloos laat   1 – 1. Hierna zijn beide ploegen gelijkwaardig en krijgen kansen op de overwinning.  Bij de thuisclub is de lat een sta in de weg een voorsprong te noteren en in de eindfase van de wedstrijd vormt de paal een obstakel voor O.V.V. om de overwinning mee naar huis te nemen zodat het gelijkspel gehandhaafd blijft. Volgende week zaterdag 9 oktober staat voor O.V.V. de derby op de rol tegen GHVV’13. Een weerzien met oud succes trainer Rob Vuik op sportpark Guldeland in  Geervliet; aanvang 14.30 uur.