Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

Nieuwjaarswedstrijd OVV

De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

Jubileum boek OVV 100 jaar

• Op zaterdag  9 oktober moest O.V.V. aantreden in Geervliet op Sportpark Guldeland tegen de fusieclub GHVV’13.  O.V.V. begon goed aan het duel. Daan Schouten schoot al na 2 minuten raak. De O.V.V. verdediger kon aan de rechterkant vrij opkomen en uithalen 0 – 1. O.V.V. was het eerste half uur de baas op het veld en had in die fase gebruik moeten maken van de onderlinge verwarring binnen de Geervlietse defensie. Helaas  maakte O.V.V.  geen gebruik van de ruimtes die de middenvelders kregen waardoor deze overtal situatie niets opleverde. Na een half uur spelen  komt GHVV’13 iets beter voor de dag, maar echt uitgespeelde kansen leverde dit niet op. Na rust ontwikkelde de derby  zich tot een echt voetbalgevecht, waarbij de scheidsrechter zijn handen vol heeft aan beide teams. GHVV’13 maakt snel gelijk 1 – 1 en komt in de 60e minuut zelfs op voorsprong 2 – 1. O.V.V. countert snel en meedogenloos en  5 minuten later staat de  2 – 3 op het scorebord.  Eerst kopt Chris de Loor een cornerbal hard binnen en 4 minuten later volleyt Yoeri Bak een afgemeten voorzet van Rico Post achter de verbouwereerde doelman van GHVV’13. 10 minuten later is de stand wederom gelijk door  een schitterend  doelpunt  van de thuisclub. 3 – 3. Het meeslepend duel lijkt te eindigen in een remise, maar GHVV’13 loopt toch als winnaar van het veld. In de slot seconden van de wedstrijd krijgt verdediger Alexander Wagner rood vanwege het vasthouden van een doorgebroken speler. De hierdoor toegekende vrije trap wordt in eerste instantie nog gepareerd door O.V.V. doelman Linber v/d Horst, maar in de rebound is hij kansloos. 4 – 3. Voor O.V.V. zijn de druiven zuur. Een goede pot voetbal eindigt in mineur. Volgende week wacht wederom een zwaar duel tegen het Rotterdamse  RKSV LEONIDAS. Zaterdag 16 oktober O.V.V. – RKSV LEONIDAS Sportpark O.V.V. aanvang 14.30 uur.