Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

Nieuwjaarswedstrijd OVV

De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

Jubileum boek OVV 100 jaar

• Op zaterdag 16 oktober moest  O.V.V. op het eigen sportpark aantreden tegen het Rotterdamse RKSV LEONIDAS. Beide elftallen waren niet florissant  aan de competitie begonnen en konden de punten goed gebruiken. Gezien de stand op de ranglijst was het noodzakelijk een overwinning te boeken om weer een beetje omhoog te kunnen kijken richting de middenmoot. De toeschouwers verwachtte dan ook een intense wedstrijd. Niemand had rekening gehouden met een Oostvoornse walk-over. Na een aftastend begin van beide ploegen kreeg O.V.V. steeds meer grip op de tegenstander. Het duurt  dan ook niet lang tot O.V.V. kan juichen. Na een klein kwartier spelen krult Yoeri Bak een vrije trap over de Rotterdamse muur heen. De bal belandde echter, buiten het zicht van de keeper,  op de paal. De afgeketste bal is een prooi voor Chris de Loor, die de 1 – 0  laat aantekenen. Leonidas probeert hier wat tegenover te zetten, maar verdedigend laat O.V.V. geen steken vallen. Na een half uur spelen wordt het zelfs 2 – 0! Joel Dammers zorgt voor een  mooie steekpass op Yoeri Bak, die doeltreffend afrondt. 3 minuten later wordt het zelfs 3 – 0.  Bob Bahnert wordt gevloerd in de beruchte  zestien, waarna de toegekende penalty beheerst wordt binnen geschoten door Yoeri Bak. Vlak voor rust gooit Bob Bahnert de wedstrijd definitief in het slot als hij op snelheid alleen op de keeper af gaat en het net opnieuw laat bollen. 4 – 0. Na de rust gaat O.V.V. door waar het gebleven is. In de 60e minuut staat de teller inmiddels op 7, door doelpunten Van Chris de Loor, Tom Sollie en Yoeri Bak. Het slotakkoord is voor Chris de Loor, die in de 80e minuut met een verwoestende uithaal, zijn derde treffer noteert. 8 – 0! Een heerlijke overwinning voor O.V.V. , maar de tegenstand was wel erg pover. Doelpuntenmakers: 3 x  Yoeri Bak, 3 x Chris de Loor, 1 x Bob Bahnert, 1 x Tom Sollie.   Volgende week een geheel andere wedstrijd in Maassluis tegen VDL. Zaterdag 23 oktober VDL – O.V.V. Sportlaan 1 Maassluis