• OVV 1

  Bekerwedstrijd O.V.V - Overmaas

  OVV in vroegere tijden..

  Een hobbelig voetbalveld in de duinen, meer hadden ze vroeger niet nodig.

  OVV Jeugd

  Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

  Nieuwjaarswedstrijd OVV

  De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

  Jubileum boek OVV 100 jaar

 • Nieuwbouw clubgebouw OVV

  Dit seizoen moet het dan echt gaan gebeuren. Na vele jaren van lobbyen, overleg met gemeente, diverse raadsvergaderingen, gesprekken met adviseurs en vele bouwvergaderingen, gaat dan eindelijk de bouw van onze nieuwe huisvesting van start. De laatste puntjes moeten weliswaar nog op i worden gezet, maar als alles normaal verloopt, gaat in januari van 2023 de eerste schep in de grond voor een schitterend nieuw clubgebouw, waarmee OVV weer vele jaren vooruit kan.

  Overbodige luxe is het zeker niet. Het huidige gebouw stamt al uit 1965, waar destijds een groep vrijwilligers zich had verenigd om zelf een nieuwe kantine en kleedkamers te bouwen. Duurzaamheid was toen een woord wat nog niet in de dikke van Dale vermeld stond, dus werd er een gebouw neergezet wat bestond uit enkel steens muren, kozijnen met enkel glas en een dak met minimale isolatie. In het licht van de huidige energiecrisis en de stijgende energiekosten had de nieuwbouw dan ook niet op een beter moment kunnen starten.   

  pastedGraphic.pngpastedGraphic_1.png

  Met de nieuwbouw gaan we ook afscheid nemen van ons huidige clubgebouw. Ondanks dat er veel achterstallig onderhoud is en het gebouw totaal niet meer voldoet aan de huidige standaard, zullen we met pijn in ons hart afscheid nemen. Vele mooie successen zijn hier gevierd, mooie feesten zijn er gehouden, stoere verhalen werden er verteld in de kleedkamers, verhitte ledenvergaderingen hebben er plaats gevonden, maar bovenal was het een plek waar Oostvoorne-naars bij elkaar kwamen en lief en leed met elkaar deelden. Een plek waar de problemen van alledag werden gedeeld en waar mooie belangrijke gebeurtenissen uit het dorp werden besproken. Het zal nog lang duren voordat ons oude vertrouwde clubgebouw uit onze herinneringen is verdwenen. 

  pastedGraphic_2.png

  Duurzaamheid is bij het nieuwe clubgebouw wel een woord wat duidelijk is meegenomen bij het ontwerp. Duurzaam was ook bij de gemeente een belangrijk uitgangspunt bij hun beslissing om de nieuwbouw goed te keuren, aangezien gemeente Westvoorne een duidelijk beleid heeft in het verduurzamen van de gemeente. Zo zal het nieuwe gebouw voorzien zijn van een moderne warmtepomp, hoge isolatiewaarden, slimme meters, een vernuftig ventilatiesysteem en geavanceerde besturingstechnieken. Gekozen is voor bouwmaterialen en systemen die zelfs in 2022 heel vooruitstrevend zijn. 

  Het ontwerp is bedacht door architect Bert Toorman en de bouw zal worden uitgevoerd door aannemersbedrijf Staton. De planning is erop gericht om bij aanvang van het seizoen 2023/2024 het nieuwe clubgebouw in gebruik te gaan nemen. Uitgangspunt is natuurlijk wel dat alles dan mee zit en we bijvoorbeeld niet een strenge winter krijgen of vertragingen ondervinden bij het aanleveren van allerlei bouwmaterialen. Aangezien het nieuwe clubgebouw op exact dezelfde locatie wordt gebouwd als het huidige gebouw en het oude gebouw dus eerst gesloopt moet gaan worden, zal er gebruik moeten worden gemaakt van tijdelijke huisvesting in de vorm van portocabins. Hierdoor zullen er minder kleedkamers beschikbaar zijn en zullen ruimtes als commissiekamer, bestuurskamer, maar vooral kantine minder comfortabel zijn dan normaal. OVV vraagt dan ook begrip voor deze tijdelijke situatie. In de toekomst kunnen we u weer de faciliteiten bieden, die u van ons mag verwachten. 

  pastedGraphic_3.png

  pastedGraphic_4.png

  pastedGraphic_5.png

   

  pastedGraphic_6.png

   

  pastedGraphic_7.png