Een tribune vol met lachende OVV jeugd en hun begeleiding.

Nieuwjaarswedstrijd OVV

De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

Jubileum boek OVV 100 jaar

• In het eerste kwartier heeft de thuisclub het betere van het spel, maar O.V.V. is niet echt onder de indruk  van het aanvalsspel van de Schiedammers. O.V.V. beslist het duel vlak voor rust door 2 x het net te vinden. Nadat Maikel Hagers uit een vrije trap de 0 -1 heeft binnengekopt is het Pascal van Hulst die werkelijk op sublieme wijze de 0 - 2  binnen schiet. Met een schitterende stiftbal verrast hij de Schiedamse sluitpost.  Na rust regent het kansen voor O.V.V. het duel definitief te beslissen tegen een gefrustreerd Excelsior'20 dat een aantal keren de grenzen van het ontoelaatbare overschrijd en hierdoor de wedstrijd met 10 man ziet eindigen.