De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

Jubileum boek OVV 100 jaar

• ZATERDAG 22 APRIL COMPETITIERONDE 22 SEIZOEN 2022/23
    O.V.V. is er niet in geslaagd de volle buit binnen te halen, terwijl de mogelijkheid hierop wel degelijk aanwezig was.
    Het eerste kwartier wordt het balbezit gegund aan de Schiedamse formatie die hieruit weinig tot niets creëert. O.V.V. is zeer efficiënt in de omschakelmomenten tussen de 20e en 25e minuut. Hieruit wordt 2 keer gescoord. Eerst is het Wessel van Overbeek, die mooi afrondt na een voorzet van Pepijn Kooij. 1 – 0 . Hierna is het de beurt aan Pascal van Hulst, die hard binnen schiet na een effectief uitgevoerde aanval 2 – 0 . Dit is tevens de ruststand. Na rust lukt het niet om door te drukken en komt de tegenstander zelfs op 2 – 2. In minuut 80 schiet Chris de Loor O.V.V. weer op voorsprong, door een vrije trap langs de muur in de rechterbenedenhoek te krullen . 3 – 2 . 5 minuten later komt het Schiedams elftal wederom op gelijke hoogte door een prachtig afstandsschot 3 -3. In de resterende minuten krijgt O.V.V. nog volop kansen op de winnende treffer, maar met het nodige geluk blijven de Schiedammers overeind. Voor O.V.V. een teleurstellend resultaat, gelukkig wel 1 puntje bij geschreven en nu het vizier richten op volgende week als er in en tegen Vierpolders moet worden gevoetbald. Zaterdag 29 april VIERPOLDERS – O.V.V. aanvang 14.30 uur Coosenhoekstraat 26A Vierpolders