Nieuwjaarswedstrijd OVV

De traditionele nieuwjaarswedstrijd tussen huidig OVV en oud OVV leverde veel bekende gezichten op.

Jubileum boek OVV 100 jaar

• Competitieronde 25               zaterdag 20 mei             seizoen 2022/23

Voor O.V.V. staat er niets meer op het spel. Voor SC BOTLEK telt alleen een overwinning voor lijfsbehoud.

De uitslag lijkt afgetekend, maar niets is minder waar. O.V.V. keeper Linber van der Horst speelt een hoofdrol in de eerste helft, waardoor O.V.V. op de been blijft. Diverse keren voorkomt hij een achterstand en komt als winnaar uit de strijd in meerdere 1 op 1 situaties. O.V.V. voetbalt inspiratieloos en komt welgeteld tot 1 kans die helaas gemist wordt. Hierdoor wordt de rust bereikt met een brilstand. Gelijk na  rust scoort BOTLEK doordat de O.V.V. verdediging niet ingrijpt bij een vermeende buitenspel situatie. 1 – 0 . Gek genoeg inspireert de voorsprong van de thuisclub het O.V.V. elftal en komt er enige bezieling in de Oostvoornse gelederen, wat al snel resulteert in de gelijkmaker. Bob Bahnert schiet raak na een mooie aanval 1 – 1. Na de gelijkmaker gaat O.V.V. op zoek naar meer. Natuurlijk is het Pascal van Hulst ( wie anders ) die O.V.V. op voorsprong schiet door een vrije trap op de rand van de zestien schitterend binnen te schieten. 1 – 2. Hierna gaat SC BOLEK aanvallend wisselen om de gelijkmaker te forceren, maar de O.V.V. verdediging is nu wel bij de les en geeft niets weg. Vlak voor het eindsignaal krijgt O.V.V. nog een penalty, die gestopt wordt, maar de rebound wordt binnen geknald door een oplettende Wessel van Overbeek 1 – 3. In de extra tijd volleyd Pascal van Hulst de 1 – 4 binnen en dompelt SC BOTLEK in nijpende degradatienood. Volgende week zaterdag voetbalt O.V.V. thuis de laatste wedstrijd van het seizoen tegen het al gedegradeerde DELTASPORT. Zaterdag 27 mei  O.V.V.  -  DELTASPORT aanvang 14.30 uur Sportpark O.V.V.

O.V.V. WINT VAN SC BOTLEK SC BOTLEK  -  O.V.V.      1  -  4 6 O.V.V. WINT VAN SC BOTLEK SC BOTLEK  -  O.V.V.      1  -  4 7 O.V.V. WINT VAN SC BOTLEK SC BOTLEK  -  O.V.V.      1  -  4 8 O.V.V. WINT VAN SC BOTLEK SC BOTLEK  -  O.V.V.      1  -  4 9 O.V.V. WINT VAN SC BOTLEK SC BOTLEK  -  O.V.V.      1  -  4 10 O.V.V. WINT VAN SC BOTLEK SC BOTLEK  -  O.V.V.      1  -  4 11